tag:blogger.com,1999:blog-7495845277790134202.post7323073119188526989..comments2023-07-16T09:29:03.391+02:00Comments on Aromat Kuchni: PĄCZKI POLSKIEGosiahttp://www.blogger.com/profile/08399082666636444433noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7495845277790134202.post-66378481510364935612012-02-17T20:19:40.921+01:002012-02-17T20:19:40.921+01:00Dzięki dodaniu wódki czy spirytusu pączki mniej wc...Dzięki dodaniu wódki czy spirytusu pączki mniej wchłoną tłuszczu, więc warto dodać jakikolwiek alkohol. Natomiast sok z cytryny i skóra dodaje pączkom aromatu, konieczne nie są, ale dzięki tym dodatkom pączki są lepsze. Pozdrawiam :)Gosiahttps://www.blogger.com/profile/08399082666636444433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7495845277790134202.post-23831185214784327912012-02-15T09:36:37.812+01:002012-02-15T09:36:37.812+01:00czy musowo dodawać spirytus czy może być wódka?i t...czy musowo dodawać spirytus czy może być wódka?i ten sok z cytryny jest konieczny i skórki?Anonymousnoreply@blogger.com