Strony

piątek, 22 sierpnia 2008

TORT BEZOWO-ŚMIETANOWY Z MIGDAŁAMI

Piekę go w formie prostokątnej, bo łatwiej się kroi w kwadraciki, ciacho zawsze znika w mig i zostają tylko okruszki
Jest delikatne, lekkie, kremowe z chrupiącymi migdałami, słodycz tortu przełamują kwaskowe wiśnie - niebo w gębie ;)








5 komentarzy:

  1. NAJLEPSZY TORT JAKI JADLEM. :) ZGUBILEM DZIS PRZEPIS NA NIEGO.. I SZUKALEM WSZEDZIE W INTERNECIE.. I JEST! O DZIEKI!! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Popieram! Najlepszy tort jaki kiedykolwiek jadłam! Wyśmienity! Dziękuję za przepis!

    OdpowiedzUsuń
  3. Ten tort jest również moim faworytem jeśli chodzi o torty bez masy cukrowej ;) Bita śmietana świetnie komponuje się z lekko kwaskowymi wiśniami. Cieszę się, że ma zwolenników.
    Dziękuję za komentarze!
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Niebo w gębie!! Odkąd go pierwszy raz upiekłam rodzinka nie chce już tradycyjnego tortu tylko ten :) Dziękuję za super przepis!!!!!!

    OdpowiedzUsuń
  5. Bardzo się cieszę, że torcik smakuje. U mnie właśnie się piecze, bo na święta wielkanocne musi być :)
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń