Strony

sobota, 22 stycznia 2011

TORT W KSZTAŁCIE BUTELKI WHISKY

Długo myślałam nad tortem imieninowym, który będzie dodatkiem do prezentu. Początkowo miał być to tort w kształcie butelki wina, ale podczas pracy nad ozdobami wybór padł na whisky. Kilka godzin pracy i oto efekt:





11 komentarzy:

  1. Wow! Robi wrażenie!

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale super, też chciałbym taki dostać na imieniny ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo dziękuję za miłe komentarze. Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Fajny, podobny tematycznie (beczka) widziałem na urodzinach:
    http://whisky-blog.pl/?p=2068

    OdpowiedzUsuń
  5. Świetny!!! A jak wyglądał po przekrojeniu?

    OdpowiedzUsuń
  6. Dziękuję wszystkim za komentarze.
    Lila poszukam fotek w przekroju i wkleję.
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Już dodałam zdjęcie wnętrza tortu :)
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  8. Witam. Ogladam Pani torty i bardzo zastanawia mnie jak Pani robi to ze na nie kotrych tortach masa jest taka blyszczaca? Jak osiagnac taki efekt? Byla bym wdzięczna za odpowiedz :)
    Pozdrawiam

    Mloda Cukierniczka

    OdpowiedzUsuń
  9. Dziękuję za wizytę na moim blogu i komentarz :)
    Efekt nabłyszczenia bardzo prosto uzyskać malując masę cukrową pędzelkiem maczanym w wodzie lub roztrzepanym białku.
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Witam, właśnie taki tort chciałabym zamówić na urodziny dla swojego chłopaka tylko nie wiem kto się podejmie takiego wyzwania. Może Pani? Mieszkam w Krakowie. Niestety jestem beztalenciem kulinarnym. Pozdrawiam Ela

    OdpowiedzUsuń
  11. Niestety do Krakowa mam za daleko, czasem bywam w górach i też tam przygotowuję na miejscu torty, ale dopiero w maju będę jechać.
    Cukiernia w Krakowie na pewno się znajdzie, powodzenia!
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń