Piekę go w formie prostokątnej, bo łatwiej się kroi w kwadraciki, ciacho zawsze znika w mig i zostają tylko okruszki
Jest delikatne, lekkie, kremowe z chrupiącymi migdałami, słodycz tortu przełamują kwaskowe wiśnie - niebo w gębie ;)
Jest delikatne, lekkie, kremowe z chrupiącymi migdałami, słodycz tortu przełamują kwaskowe wiśnie - niebo w gębie ;)
NAJLEPSZY TORT JAKI JADLEM. :) ZGUBILEM DZIS PRZEPIS NA NIEGO.. I SZUKALEM WSZEDZIE W INTERNECIE.. I JEST! O DZIEKI!! :)
OdpowiedzUsuńPopieram! Najlepszy tort jaki kiedykolwiek jadłam! Wyśmienity! Dziękuję za przepis!
OdpowiedzUsuńTen tort jest również moim faworytem jeśli chodzi o torty bez masy cukrowej ;) Bita śmietana świetnie komponuje się z lekko kwaskowymi wiśniami. Cieszę się, że ma zwolenników.
OdpowiedzUsuńDziękuję za komentarze!
Pozdrawiam :)
Niebo w gębie!! Odkąd go pierwszy raz upiekłam rodzinka nie chce już tradycyjnego tortu tylko ten :) Dziękuję za super przepis!!!!!!
OdpowiedzUsuńBardzo się cieszę, że torcik smakuje. U mnie właśnie się piecze, bo na święta wielkanocne musi być :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam :)